StockholmStockholm

Nyheter från Stockholm

Annonser
Senaste Nytt
Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Larm om drunkning i centrala Stockholm


SOS har fått larm om en befarad drunkning i centrala Stockholm.Enligt larmet ska en person ha setts under vattnet mellan Gamla stan och Norrmalm.– Jag vet inte hur läget på personen ser ut, säger Hans Eriksson, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.
2017-06-18 16:35

Liknande Artiklar
Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Bil hittad i vattnet – befarad drunkning


En bil hittades i vattnet med bakdelen upp i Järfälla norr om Stockholm på måndagsmorgonen.Räddningstjänsten befarade att det rörde sig om en drunkningsolycka men ingen person har påträffats i vare sig bilen eller i vattnet.
2017-02-13 07:00

SR.se - Stockholm
[Liknande]

Drunkningstillbud i centrala Stockholm


En person har förts till sjukhus efter att ha hamnat i vattnet vid slottet, mellan Gamla stan och Norrmalm på söndagseftermiddagen.
2017-06-18 17:05

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Brand på restaurang i centrala Stockholm


En person kastade in ett brinnande föremål i den anrika Stockholmsrestaurangen Prinsen tidigt i morse.En person rökskadades inne i lokalen - och polisen har nu inlett en förundersökning om mordbrand.– Vi tror att någon har kastat in någon form av brandbomber i lokalerna, säger Anette...
2013-12-11 02:54

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Larm om gasutsläpp i centrala Stockholm


Polis och räddningstjänst har larmat om ett gasutsläpp på en restaurang på Vanadisvägen i Stockholm. – Gasjouren är på väg till platsen, säger Tove Isander vid Storstockholms brandförsvar.
2017-03-15 08:05

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Person medvetslös efter drunkningslarm


En person ska ha svimmat och ramlat i vattnet vid Söder mälarstrand i Stockholm.– En person har man fått upp ur vattnet, man undersöker nu så att det inte är fler personer i vattnet, säger Lars Lindberg, presstalesperson vid Storstockholms räddningstjänst.
2017-06-27 09:30

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Bilar i krock – barn inblandat i olyckan


Två bilar har kolliderat i Bålsta norr om Stockholm.Enligt räddningstjänsten är två vuxna och ett barn inblandade i olyckan.– Vi har endast fått uppgifter om lindriga skador, säger Ulf Tholén, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.
2017-06-05 11:20

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Villa i lågor: "Ryker rejält"


En villa i Norra Ängby i Stockholm började brinna på lördagsförmiddagen.Enligt larmet från SOS Alarm var det kraftig rökutveckling på platsen.– Det slog ut lågor från övervåningen, säger Kim Hellberg, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.
2017-05-27 08:50

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

14 000 fångar på rymmen i Libyen


Flera bilar har brunnit i Stockholms förorter i natt. I Rissne brann minst fem bilar, i Tensta en bil och i Husby en moped och en container. – Vi har varit ute på flera bränder i natt, men det är inget onormalt, säger Hans Eriksson, ledningsoperatör vid Storstockholms...
2013-08-13 05:36

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Buss i krock med släp i Åkersberga


En person sitter fastklämd efter att en buss med ett femtiotal passagerare krockat med ett släp på Svinningevägen i Åkersberga.Räddningstjänsten arbetar för tillfället med att få loss personen, som ska vara bussens förare.– Busschauffören sitter fortfarande fastklämd, säger Roger Sverndal, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.
2013-12-04 17:03

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

JUST NU: Larm om våldtäkt i Huddinge


Polisen har fått in larm om en våldtäkt i närheten av sjön Trehörningen i Huddinge söder om Stockholm.– Det är en person som har ringt och anmält att en annan person blivit våldtagen, säger Anna Westberg på Stockholmspolisen till Aftonbladet.
2017-06-20 14:40

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Flera fordon i krock på Tranebergsbron


En trafikolycka inträffade på Tranebergsbron i riktning mot centrala Stockholm vid 15:30 på torsdagen. Det orsakade stopp i trafiken.      – Det var tre personbilar som hade sammanstött, säger Tommy Wållberg, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.  
2017-08-10 14:30

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Larm om misstänkt brand vid Tele 2-arena


Räddningstjänst och polis är just nu på en misstänkt brand på nya Tele 2-arena i Stockholm. – Vi har fått larm om rökutveckling och en misstänkt brand i ett fläktrum, säger Jarmo Carlsten, ledningsoperatör på räddningstjänsten i Storstockholm.
2013-12-08 16:36

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Livlös person hittad i vattnet utanför Djurgården


En livlös person har hittats i vattnet utanför Djurgården. Nu pågår en stor räddningsinsats på platsen. – Vi fick larm om att någon sett en livlös person i vattnet, säger Sven-Erik Olsson vid polisen i Stockholm.
2017-03-01 12:30

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Just nu: Larm om häst och vagn i vattnet


Nio brandbilar har ryckt ut på ett larm om att en häst med vagn har hamnat i vattnet vid Djurgårdsbrunnskanalen på Östermalm i Stockholm.Personerna ska vara uppe ur vattnet – nu pågår en insats för att få upp hästen.
2017-07-29 10:05

Mitti
[Liknande]

Två räddade ur kraftig villabrand


Rökdykare räddade två personer ur en brinnande villa i Spånga på onsdagsförmiddagen. En fick föras till sjukhus med allvarliga skador. Larmet om branden på Vinstavägen i Solhem kom in 10.45. Enligt larmet brann det på vinden. – Det var kraftig rökutveckling vid framkomst, säger Roger...
2013-12-04 11:06

nyhetskanalen.se
[Liknande]

Man omhändertagen efter larm om skott


Strax innan 18-tiden kom larm om att en eller flera personer avlossat skott i en galleria i Stockholmsförorten Kista, norr om stan.Enligt uppgifter hade flera skott av- lossats, men när polis kom till platsen kunde de konstatera att det handlade om en person med en...
2012-07-24 19:39

Wighsnews - Riksnyheter
[Liknande]

Sökandet efter drunknad har avbrutits


Uppdatering: Sökandet efter personen som föll i vattnet vid Slussen i Stockholm har avbrutits. Enligt uppgifter som polisen har fått från vittnen så skall en man ha balanserat i vattnet på någon form av rullar/stockar i närheten av Slussen mellan Gamla Stan och Söder Mälarstrand....
2010-06-01 12:09

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Befarad lägenhetsbrand utanför Stockholm – äldre kvinna tagits ut


Räddningstjänsten och polis har beordrats till en flerfamiljsfastighet efter larm om en befarad lägenhetsbrand. En äldre kvinna togs ut ur den rökfyllda lägenheten och fick vård av ambulanspersonal.– Hon andades in rök och fick lindriga skador, säger Carina Andersson, pressinformatör vid polisens ledningscentral i Stockholm.
2017-03-12 16:50

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Kedjehus i södra Stockholm i brand


Ett kedjehus i Stockholmsförorten Sätra brinner under påskaftons morgon. – Vi fick in det här vi halvsextiden, säger Linda Ulfves, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.
2017-04-15 04:31

Larm Söderhamn
[Liknande]

Stockholm: Brand i tunnelbanan


Stockholm: Brand i tunnelbanan - www.larm-soderhamn.seVid 10-tiden på torsdagen larmades en större räddningsstyrka till en brand någonstans i tunnelbanetunneln mellan Östermalmstorg och T-centralen. Det finns inget tåg i den aktuella tunneln. Röd och grön linje stoppas och förbikörning på T-centralen för blå linje. Enligt Storstockholms...
2014-03-20 12:12

Mitti
[Liknande]

Skolbyggnad förstörd i brand


Två bränder på ett dygn på Snösätraskolan i Rågsved. Larmet om branden kom klockan 05 på måndagsmorgonen. Klockan 10 bekämpades fortfarande branden av 30 brandmän. - Vi kommer att hålla på hela förmiddagen, men vi kan se ett slut på det, säger Lasse Björk vid...
2013-07-15 15:06

Wighsnews - Riksnyheter
[Liknande]

Drunkning vid Slussen


Räddningsstyrkor är på plats vid Djurgårdsbåtarna vid Slussen i Stockholm där man söker efter en person som skall ha fallit i vattnet.
2010-06-01 11:21

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Brand i lager – kraftig rökutveckling


En brand har utbrutit i ett lager i Barkarby norr om Stockholm.I lagret förvaras batterier, och det är kraftig rökutveckling på platsen.– Det brinner mycket, säger Anette Bäcklin, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.
2017-06-19 12:45

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

T-banestation avstängd efter rökbildning


Tunnelbanestationen Fridhemsplan i Stockholm har stängts av på grund av rökbildning.– Vi är där och letar, säger Tobias Åkesson, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.Samtliga tåg åker nu förbi stationen.
2017-05-27 00:40

Larm Söderhamn
[Liknande]

Visby: Buss och bil krockade


Visby: Buss och bil krockade - www.larm-soderhamn.seVid 15-tiden på onsdagen kolliderade en personbil och buss på Stenkumlaväg i Visby. Enligt Storstockholms brandförsvar ska inga personer ha kommit till skada i olyckan.Visby: Buss och bil krockade - Larm-Söderhamn - Snabba Blåljusnyheter
2014-03-19 15:21

Larm Söderhamn
[Liknande]

Hagsätra: Utvecklad lägenhetsbrand


Hagsätra: Utvecklad lägenhetsbrand - www.larm-soderhamn.seVid kl 18:35 på lördagskvällen larmades räddningstjänsten till en lägenhetsbrand i en fastighet på Olshammarsgatan i Hagsätra. Enligt uppgifter från Storstockholms brandförsvar ska det röra sig om en utveckla brand i den aktuella lägenheten. Det är i nuläget oklar om några personer...
2014-03-01 19:06

Larm Söderhamn
[Liknande]

Hässelby: Två skadade i balkongras


Hässelby: Två skadade i balkongras - www.larm-soderhamn.seVid 13-tiden på fredagen larmades räddningstjänsten till Backlöksvägen i  Hässelby Villastad med anledning av att en balkong rasat på ett radhus. Enligt Storstockholms brandförsvar var balkongen belägen på första våningen. Fyra personer befann sig på balkongen då raset skedde. Två...
2014-03-07 14:45

Larm Söderhamn
[Liknande]

Gamla Enskede: Flera fordon i krock på väg 73


Gamla Enskede: Flera fordon i krock på väg 73 - www.larm-soderhamn.seStrax efter kl 16:00 på måndagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka med flera fordon på väg 73 vid Gamla Enskede. Enligt Eva Nilsson, informatör vid Stockholmspolisen, ska fyra personbilar samt en buss...
2014-03-24 19:51

Larm Söderhamn
[Liknande]

Skola brinner i Hässelby


Skola brinner i Hässelby - www.larm-soderhamn.seStrax före kl 21:00 på lördagskvällen larmades räddningstjänsten till en brand i Hässelbygårdsskolan i Hässelby norr om Stockholm. Enligt Storstockholms Brandförsvar ska det röra sig om en brand i taket till skolans aula. Vid 21:30 uppgav man att det fanns...
2013-12-14 23:09

Helsingborgs Dagblad
[Liknande]

Mindre brand på Hallsta pappersbruk


Åtta personer som arbetar på Hallsta pappersbruk i Norrtälje kommun fick i sig rök och fördes till sjukhus för kontroll efter en mindre brand på påskdagen. Larmet kom vid niotiden på morgonen. — Det var en mindre brand på torken, industribrandkåren var på plats och...
2014-04-20 13:12

Wighsnews - Riksnyheter
[Liknande]

Kantrade med kajak


En person räddades ur vattnet efter att ha kantrat med en kajak. Det var vid 20-tiden i kväll som räddningsenheter larmades till Blockhusudden i Stockholm sedan man fått larm om att en kajak låg upp och ner i vattnet. En person räddades ur vattnet innan...
2010-06-18 20:45

Larm Söderhamn
[Liknande]

Kista: Lastbil brann vid gallerian


Kista: Lastbil brann vid gallerian - www.larm-soderhamn.seVid kl 10:40 på onsdagen larmades räddningstjänsten till en brand i en lastbil vid en lastkaj intill Kistagallerian. Enligt Storstockholms brandförsvars ledningsoperatör var branden begränsad till själva lastbilen. Rök från branden drogs dock in i själva gallerian varpå flera...
2014-03-05 11:36

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Två personer påkörda i centrala Stockholm


Två personer fördes till sjukhus efter att ha blivit påkörda av en bil på Sveavägen i centrala Stockholm. –En person var vaken, men den andres tillstånd var mer oklart, säger Johan Winsnes, ledningsförman på Stockholms brandförsvar.
2013-12-14 02:01

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Larm om skottlossning i Skarpnäck


Polisen har beordrats till Skarpnäck i södra Stockholm efter larm om skottlossning. – En person har ringt in och sagt sig vara beskjuten, säger Christer Sandström vid Stockholmspolisen.
2017-02-01 10:30

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

Larm om skottlossning i Skarpnäck


Polisen har beordrats till Skarpnäck i södra Stockholm efter larm om skottlossning. – En person har ringt in och sagt sig vara beskjuten, säger Christer Sandström vid Stockholmspolisen.
2017-02-01 10:35

Expressen.se - Senaste nytt
[Liknande]

En person dog efter knivdådet i Västerås


STOCKHOLM. Två personer blev knivskurna i centrala Västerås, en person avled senare.– Mannen som greps och personen som avlidit av sina skador är inte obekanta för varandra, säger Johanna von Wovern vid Västeråspolisen.
2013-07-11 16:00

Mitti
[Liknande]

Villa brinner våldsamt i Bromma


En villa brinner i Bromma. Lågor slog ut ur fönstren när brandmännen kom fram. Polisen har inlett en förundersökning om mordbrand. Vittnen slog larm vid 17-tiden om villabranden på Margretelundsvägen i Ulvsunda. – Det slog ut lågor och rök ur fönstren när vi kom fram, säger...
2013-10-03 17:39

NT.se - Senaste nytt
[Liknande]

Sjölik identifierat


Det var en man i 40-års åldern som hittades död i vattnet vid Slussen i Stockholm den 6 maj. Mannen har identifierats och polisen misstänker inte att han utsatts för brott. Han avled genom drunkning.
2011-05-16 11:57

Folkbladet.se - Inrikes - Endast en feed för folkbladet.se
[Liknande]

Sjölik identifierat


Det var en man i 40-års åldern som hittades död i vattnet vid Slussen i Stockholm den 6 maj. Mannen har identifierats och polisen misstänker inte att han utsatts för ett brott. Han avled genom drunkning. (TT)
2011-05-16 12:37

.